Donorsperma lefoglalása későbbi felhasználásra

Ha szeretne elegendő donorspermát biztosítani a teljes megtermékenyítési kezeléshez, és ha szeretne genetikai testvért gyermekének, javasoljuk, hogy foglaljon extra szalmaszálakat a választott donortól.

A megfelelő donor megtalálása gyakran alapos megfontolást igényel, és csalódást okozhat, ha kedvenc donorja elfogy, mielőtt Ön teherbe esne. A Cryos nem garantálja, hogy tart készletet a kedvenc donorjának ondójából a jövőben, ezért mindig javasoljuk ügyfeleinknek, hogy előre foglaljanak.

Donorsperma lefoglalása későbbi felhasználásra

Genetikai testvérek

Ügyfeleink gyakran mondják, hogy szeretnének genetikai testvéreket gyermekeiknek. Megnyugtató és kellemes érzés a gyermekeknek, különösen amikor cseperednek és egyre öntudatosabbak, hogy van 100%-os genetikai rokonuk.

Ha szeretne egy vagy több genetikai testvért donor gyermekének, nagyon fontos, hogy szalmaszálat foglaljon a választott donortól.

Különbség a megrendelés és a lefoglalás között

Ha a kezelés a következő négy hétre van ütemezve, javasoljuk, hogy rendelje meg a kezeléshez szükséges szalmaszálakat, és ezen négy héten belül válasszon szállítási dátumot.

A legtöbb klinika képes tárolni a szalmaszálakat a kezelés előtt. A leszállítás időpontja a Cryos-nál módosítható – ehhez forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz legalább egy nappal a kért szállítási dátum előtt.

Ha pedig kiválasztotta a donort, de várhatóan nem kerül sor a kezelésre a következő hónapban, a szalmaszálak lefoglalása javasolt. Csekély letéti díj ellenében fenntartjuk azokat az Ön részére a Cryos-nál addig, amíg készen nem áll a kezelésre.

Mikor és mennyi ondót foglaljak?

Javasoljuk, hogy az első rendeléskor foglaljon szalmaszálakat. A szalmaszálak lefoglalása a szalmaszálak rendelésével azonos módon, a Donorkeresés részben történik.

Az, hogy mennyi ondót kell foglalnia, egyéni helyzettől függ. Terhességenként átlagosan 5-6 kezelési ciklusra számíthat, ha megtermékenyítést végző klinikán kap kezelést.

Tájékoztatjuk, hogy több tényező befolyásolja a teherbeesést, mint pl. életkora és egészségügyi állapota, a klinika tapasztalata, a hormonális stimulálás, az időzítés, az ondó előkészítési módja és a kezelés típusa. Ezért nehéz pontosan előre látni, hogy mennyi szalmaszálat kell foglalnia.

Személyes lerakat

Ha nincs szüksége a lefoglalt ondóra, a foglalás online lemondható. Ehhez jelentkezzen be Cryos profiljába weboldalunkon.

A személyes lerakatban meghosszabbíthatja a foglalás időszakát, kérheti a szalmaszálak szállítását, illetve néhány vagy az összes szalmaszál lemondható.

Lemondás és visszatérítés

Foglaláskor Ön fizet a szalmaszálakért és a letéti díjat fizet a szalmaszálak Cryos-nál való tárolásáért. A letéti díj az alábbi áttekintésben szerepel.

Ha lemondja a foglalást, a Cryos 75%-os visszatérítést ad a szalmaszál árából, amíg azokat a Cryos-nál tárolják.

Az árak EUR-ban, ÁFA nélkül szerepelnek, érvényesség kezdete 2020. január:

Foglalási tárhely (az áfát nem tartalmazzák)
Független számú szalmaszálak Ár
3 hónap EUR 53
6 hónap EUR 92
1 év EUR 158
2 év EUR 265
3 év EUR 371
4 év EUR 476
5 év EUR 582
10 év EUR 1085

Segítünk Önnek

A Cryos szeretné Önt támogatni és segíteni a szülővé válás útján. Ha kérdése van, vagy további információkra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Dán, angol, francia, német, olasz, spanyol, héber és portugál nyelven állunk rendelkezésére.