Foglalási tárhely

Alább olvashat arról, hogyan rendelheti meg a kézbesítést, hogyan tud még több műszalmát hozzáadni, és hogyan tudja foglalási tárhelyét növelni vagy megszüntetni

Donorsperma kézbesítésének megrendelése a foglalási raktárhelyből

Ha egy donorsperma kézbesítését szeretné igényelni, egyszerűen csak jelentkezzen be honlapunkra felhasználóneve és jelszava segítségével.

Egyik lehetőség a kézi kézbesítési igénylőlap kitöltése. Ez a Cryos részére elküldhető e-mailben, postán vagy faxon, mellékelve egy hivatalos fényképes igazolványról (pl. útlevél vagy jogosítvány) készült másolatot. A foglalási tárhely donorspermája a kiválasztott egészségügyi szakember címére küldhető.

Még több műszalma hozzáadása egy már meglévő foglalási tárhelyhez

Amíg vállalatunknál még van készleten a spermadonortól származó sperma, online megvásárolhatja, és hozzáadhatja azt a már meglévő tárhelyéhez. A vásárlások foglalása a szokásos módon történik, azzal a különbséggel, hogy a „Choose reservation” (Foglalás kiválasztása) opció alatt az „Add to existing reservation” (Hozzáadás már meglévő foglaláshoz) lehetőséget kell választani. Egyszerre csak egy foglalási időszakot kell fizetnie, függetlenül attól, mennyi műszalma van a tárhelyében, illetve vásárol-e a későbbiekben még több műszalmát.

A foglalási időszak meghosszabbítása

A foglalást minden esetben meg lehet hosszabbítani. A lejáratot megelőzően jóval korábban egy e-mail értesítőt küldünk Önnek. Amennyiben nem rendelkezik e-mail címmel, az emlékeztetőt postán küldjük ki. A szolgáltatás díja ebben az esetben 7,50 euró. A nyilvántartott kézbesítések által küldött levelek díja 15 euró.

A foglalási tárhely megszüntetése

A tárhely megszüntetése online végezhető; jelentkezzen be a honlapra felhasználóneve és jelszava segítségével.

Másik lehetőség egy kézi megszüntetési nyomtatvány kitöltése, melyet vállalatunk részére kell elküldeni postán, e-mailben vagy faxon, mellékelve egy hivatalos fényképes igazolványról (pl. útlevél vagy jogosítvány) készült másolatot.
Lehetősége van a foglalási tárhelyen csupán néhány műszalma megszüntetésére is. Miután a műszalmák törlése megtörtént, a nem kézbesített műszalmák összértékének 75%-át visszatérítjük (egyéb megállapodások esetében a százalék értéke eltérhet).

Segítünk Önnek

A Cryos szeretné Önt támogatni és segíteni a szülővé válás útján. Ha kérdése van, vagy további információkra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Dán, angol, francia, német, olasz, spanyol, héber és portugál nyelven állunk rendelkezésére.