Donorsperma rendelése

A megfelelő donor megkeresése és a donorsperma rendelése kissé komplikáltnak tűnhet addig, amíg meg nem ismeri az elérhető funkciókat és szűrőket. A Donorkeresés áttekintésében segítséget nyújt ez az útmutató.

A donorsperma rendelési folyamatának egyik első lépése a Donorkeresés részben való böngészés. Itt több mint 1000, különféle nemzetiségű és hátterű donor közül választhat. Javasoljuk, hogy mindig forduljon a klinikához a kezeléssel kapcsolatban, hogy több információt kaphasson arról, milyen donorspermát rendeljen (IUI/ICI, motilitás és Szabvány), mielőtt megrendelné a donorspermát.

icon

1. lépés: Privát fiók létrehozása

Lépjen a Donorkeresés részre, és válasszon felhasználónevet és jelszót.

  • Tájékoztatjuk, hogy felhasználóneve 8-20 karaktert kell tartalmazzon, és szerepelhetnek benne a következők: a-z, A-Z, 0-9 és _- . @
  • A jelszónak legalább 10 karakterből kell állnia, és tartalmaznia kell minimum egy kisbetűt, egy nagybetűt, egy számot és egy különleges szimbólumot, pl. (-!:/=)

A fiók elkészítése után érvényesítő e-mailt küldünk. Az e-mailben lévő linkre kattintva bejelentkezhet, és használhatja a Donorkeresést.

2. lépés: A megfelelő szabvány kiválasztása

A következő lépés a helyes Szabvány kiválasztása. A Cryos az EU Szövet Irányelv szerint engedéllyel rendelkezik, és donorspermát szállíthat minden EU országba, valamint az EU-n kívülre exportálhat. Mivel azonban a törvények országonként eltérőek, a megfelelő Szabvány kiválasztása nagyon fontos a klinikán végzett megtermékenyítési kezeléskor. Tudjon meg többet a Szabványokról itt.

icon
icon

3. lépés: Válassza ki a lakóhely és a kezelés országát

A kezelés módjának kiválasztása után a következő lépés a találatok szűrése, amivel a donorok száma szűkíthető. Először válassza ki a „Lakóhely szerinti országot” és a „Kezelés helye szerinti országot”. Ez fontos, mert kiszűri azokat a donorokat, akik elérték az adott ország Terhességi Kvótáját.

4. lépés: ICI, IUI és motilitás

A legtöbb donorunknak ICI és IUI szalmaszála van különböző motilitással, ezért javasoljuk, hogy ne korlátozza magát a szalmaszál típusra és a motilitásra keresve. Minden donorprofil alatt látható a szalmaszál típusa és a donor elérhető motilitása.

icon
icon

5. lépés: Szűrés személyes preferenciák szerint

Most tovább szűkítheti a találatokat. Kiválaszthatja a személyes preferenciáit, és szűrheti a találatokat megjelenés és profil típus szerint. Ha nem döntötte el, melyik profil típust választja, vagy ha további útmutatásra van szüksége a sperma donor kiválasztásával kapcsolatban, kattintson ide.

6. lépés: Kedvenc sperma donor megkeresése

Miután leszűkítette a találatokat az első 6 lépésben szereplő szűrőkkel, az egyes donorokról többet olvashat, ellenőrizheti a készletet, az árakat, a motilitást és a donor szűrését. Ha a Bővített Jellegű Profilokon lévő kis ikonokra kattint, megtalálja a donor információit, mint pl. érzelmi intelligencia teszt, gyermekkori fényképek, hangfelvétel és a Cryos munkatársainak benyomása.

Amint többet megtud a donorokról, megjelölheti és mentheti kedvenc donorjait a „Hozzáadás a kedvencekhez” jelölőnégyzet bejelölésével.

icon
icon

7. lépés: Hozzáadás a kosárhoz és foglalás

Miután kiválasztotta a tökéletes donort a jövőbeli családjához, az utolsó lépés az ondó szalmaszálak rendelése.

A kiválasztott donorra kattintva egy táblázat jelenik meg az oldal alján. Itt láthatók az elérhető szalmaszálak. A +/- jelekkel megadható a szalmaszálak konkrét mennyisége a „Vásárlás” oszlopban. Ezenkívül szalmaszálak esetében „Foglalás” is lehetséges, ha szeretne foglalni későbbi használatra.

8. lépés: Donorsperma vásárlása

A szükséges szalmaszálak mennyiségének megadása után kattintson arra, hogy „Hozzáadás kosárhoz”. Egy előugró ablak megerősíti, hogy a kiválasztott szalmaszálak hozzá lettek adva a kosárhoz. A Kvóta Lefoglalása (csak a kezelés országában érvényes) automatikusan hozzáadódik a kosárhoz, annak biztosítására, hogy a donor kvóta ne legyen elérve.

Kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra, ha készen áll a vásárlásra.

icon
icon

9. lépés: Pénztár

Adja meg nevét, címét, telefonszámát stb. Ezután adja meg a klinika nevét vagy az ajánlói kódot a „Referencia egészségügyi szakember” négyzetben. Ezután adja meg a Cryos-tól való szállítás dátumát, és válassza ki a klinikával egyeztetett szállítási módot.

udjon meg többet a szállítási dátumról és módról itt.

A vásárlás megerősítése után egy visszaigazoló e-mailt kap a Cryos-tól, amelyben szerepel a rendelés száma.

Nem biztos a fizetési módot illetően? Kérjük, tekintse meg azt árak és fizetés című részt.

Teherbeesés esetén

Amikor remélhetőleg teherbe esik, tegyen jelentést a terhességről. Javasoljuk, hogy az első trimeszter után és a gyermek születése előtt tegyen jelentést a terhességről. Tudjon meg többet a terhesség jelentésének módjáról a GYIK részben itt.

Ha nem esik teherbe

Ha van Kvóta Lefoglalás és nem esett teherbe, visszatéríthetjük a Kvóta Lefoglalást. Javasoljuk, hogy tartsa meg a Kvóta Lefoglalást, ha szeretné folytatni a kezelést ugyanazzal a donorral.