Donor kizárólagossága

A donor kizárólagossága egyedi lehetőség arra, hogy olyan donort válasszon, aki még nem adományozott ondót más gyermekekhez.

Mit jelent a Donor Kizárólagosság?

A Cryos normál donorja több család gyermekének donorja lehet. Néhány család azonban olya donort kíván használni, aki más donor gyermekeknek nem donorja. Ezért felkínáljuk Önnek a Donor Kizárólagosság megvásárlásának lehetőségét, ami azt jelenti, hogy csak Önnek és esetleges partnerének lehet gyermeke az adott donor ondó adományából.

Sperma donor kizárólagosság

Ha mások nem vásároltak ondót az adott donortól, Ön megvásárolhatja a donort úgynevezett Donor Kizárólagossággal. Ezen donorok csillaggal vannak jelölve a Donorkeresőben. Ezenfelül zárolt donorok kisebb választékával is rendelkezünk, akiket csak Donor Kizárólagossággal lehet megvásárolni, és akiknek öt vagy hat felnőttkori fényképük van bővített jellegű donor profiljukhoz csatolva. 

A zárolt exkluzív donorok arany színnel, egy csillaggal és a „Kizárólagos Donor” felirattal vannak jelölve a Donorkeresés részben. Megtalálásukhoz kattintson a Kizárólagos Donor négyzetre a legördülő „Profil” menüben.

Sperma donorok Kizárólagos Donor státusszal

Hozzáférés donorok felnőttkori fényképeihez

A felnőttkori fényképekhez való hozzáférésnek és az ondó szalmaszálak kizárólagos donortól való megvásárlási lehetőségének az ára 200 EUR + ÁFA.

A felnőttkori fényképekhez való hozzáférése három hónapig érvényes, és megújítás hiányában automatikusan lejár. E hozzáféréssel minden, felnőttkori fényképpel rendelkező, Donor Kizárólagossággal rendelkező vagy anélküli donor látható.

Donor Kizárólagossággal rendelkező sperma donorok árai

Ha Donor Kizárólagossággal rendelkező donortól szeretne ondót vásárolni, egyszeri fizetést kell teljesítenie. Az összeg a profil típustól függően 12 000 EUR és 36 000 EUR + ÁFA tartományban mozog.

Ezenkívül az adott donor összes ondó szalmaszálát meg kell vásárolni.

Az ár a következőket tartalmazza:

  • Az ondó szalmaszálak 10 éves tárolása a Cryos-nál
  • 3 ingyenes szállítás
  • Kvóta lefoglalás (ha erre szükség van az adott lakóhelyen vagy a kezelés helyén)

Ha talált olyan Donor Kizárólagossággal rendelkező donort, akit szeretne megvásárolni, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Minden kérdésére válaszolnak, megadják a donor végleges árát, és segítenek a vásárlási folyamatban.

Donor Kizárólagossággal rendelkező donor ondó szalmaszála nem helyezhető bevásárlókosarába. Ügyfélszolgálatunk segít ennek elvégzésében.