Donor profilok felnőttkori fényképekkel

Nézze meg jövőbeli sperma donorjainak teljes felnőttkori fényképeit.

Kíváncsi arra, hogy a Cryos sperma donorok hogyan néznek ki felnőttként? A Donorkeresés részben megtalálhatók a olyan donorok, akiknek professzionális felnőttkori fényképek vannak bővített jellegű donor profiljukhoz csatolva.

Donor profilok felnőttkori fényképekkel

Olyan donort keres, aki az Ön partnerére hasonlít?

Tudjuk, hogy sokaknak preferenciájuk van a donoruk fizikai megjelenésével kapcsolatban. Például ha olyan sperma donort szeretne találni, aki azonos alaptulajdonságokkal rendelkezik, mint Ön vagy az Ön partnere.

A felnőttkori fényképekkel rendelkező donorok bővített jellegű profillal is rendelkeznek, amelyben kérdőív, gyermekkori fénykép, kézzel írt üzenet, hangfelvétel és érzelmi intelligencia profil is szerepel. Nem-anonimok, ami azt jelenti, hogy az Ön gyermeke később felveheti a kapcsolatot a donorral.

A sperma donorokról készült professzionális fényképek

Az elérhető felnőttkori fényképekkel rendelkező Cryos donorok profiljához 5-6 színes fényképet csatoltunk. A fényképeket professzionális fényképészek készítették. A fényképek kiváló minősége révén pontosan láthatók a donor fizikai tulajdonságai.

Hozzáférés a sperma donor felnőttkori fényképeihez

A donorkeresés részben hozzáférhet a felnőttkori fényképekkel rendelkező donorokhoz. A „Felnőttkori fényképek” legördülő menüben az „Igen” gombra kattintva a felnőttkori fényképekkel rendelkező donorok teljes választéka látható. A profilok arany színnel vannak jelölve a donorkeresés részben és könnyen felismerhetők.

A kiválasztott sperma donorok felnőttkori fényképeinek megtekintéséhez hozzáférést kell vásárolnia. Ezzel a hozzáféréssel az összes rendelkezésre álló felnőttkori fénykép megtekinthető. A hozzáférés 3 hónapig érvényes, ára 200 EUR + ÁFA. A hozzáférés a donorkeresés részben felnőttkori fényképekkel rendelkező donorok felnőttkori fénykép ikonjára kattintva vásárolható meg.

Felnőttkori fényképekkel rendelkező új donorokkal bővítünk

Néhány Cryos sperma donor felnőttkori fényképpel rendelkezik profilján. A donorkeresést folyamatosan bővítjük felnőttkori fényképpel rendelkező új donorokkal. Annak megtekintéséhez, hogy jelenleg hány felnőttkori fényképpel rendelkező donor elérhető, kérjük, használja a donorkeresést, és szűkítse a keresést a felnőttkori fényképekre.

Tájékoztatjuk, hogy azok a donorok, akik már hagyományos Bővített Jellegű Profillal láthatók weboldalunkon, profiljuk később nem lesz felnőttkori fényképpel bővítve. Ezért ha felnőttkori fénykép nélküli donortól vásárolt szalmaszálat, ahhoz a profilhoz már nem adunk hozzá felnőttkori fényképet.

Keressen felnőttkori fényképpel rendelkező donor profilokat itt.

Tájékoztatjuk, hogy a fenti fényképen lévő személy egy modell, nem Cryos donor.