Sperma donor profilok: Alap vagy Bővített

A sperma donor kiválasztásakor el kell döntenie, hogy Alapjellegű vagy Bővített jellegű Profilt választ.

A Cryos sperma donorok Alapjellegű vagy Bővített jellegű Profillal rendelkeznek. Egy donor csak egyik vagy a másik kategóriába tartozhat. Ön választja ki, hogy a donor profilja kevés információt vagy bővített személyes leírást tartalmazzon a donorról.

Sperma donor profilok: Alap vagy Bővített

Alapjellegű Sperma Donor Profil

Az Alapjellegű Sperma donorok számokkal vannak nyilvántartva, mint pl. 456, 8756 vagy 11250.

Ezekben a profilokban csak a donor faji hovatartozásáról, etnikumáról, szemszínéről, hajszínéről, magasságáról, testtömegéről, vércsoportjának típusáról és végzettségéről/foglalkozásáról szerepelnek információk.

Az Alapjellegű Sperma donorok a Bővített jellegű Profilokhoz hasonlóan lehetnek anonim vagy nem-anonim donorok.

Miért válasszon Alapjellegű Profillal rendelkező donort?

Egyesek csak az alapvető információkra kíváncsiak, mint például a szem színe és a vércsoport típusa, és nem szeretnének személyes információkat tudni a sperma donorról. Ha a lehető legkevesebbet szeretne megtudni a donorról, az alapjellegű sperma donor profilt válassza.

Bővített jellegű sperma donor profil

A Bővített jellegű Profillal rendelkező sperma donorok fiktív néven (álnéven) vannak nyilvántartva, például ERIK, GILES vagy ARAM. Ez nem a donor valódi neve.

A Bővített jellegű Donor Profil ugyanazokat az információkat tartalmazza, mint az Alapjellegű Profil, de ezenkívül 5-6 további dokumentumot is tartalmaz a donor személyes információival.   

A Bővített jellegű Profil információkat tartalmaz a végzettségéről, családi hátteréről, személyiségéről, hobbijairól és érdeklődési köreiről. Ezenkívül a profilok tartalmazzák a donor gyermekkori fényképét, az érzelmi intelligencia (EQ) profilját, a kézzel írt üzenetet és a hangfelvételt. Némely Bővített jellegű Nem-anonim Donor Profil is rendelkezik felnőttkori fényképekkel. Ezekhez a fényképekhez térítés ellenében lehet hozzáférni.

A Bővített jellegű Sperma donorok az Alapjellegű Profilokhoz hasonlóan lehetnek anonim vagy nem-anonim donorok.

Íme, egy példa a bővített jellegű sperma donor profilra

Bővített jellegű donor profil, Gyermekkori fénykép és Érzelmi intelligencia profil:

Bővített jellegű Sperma Donor Profil
A sperma donor gyermekkori fényképe
Érzelmi intelligencia profil

 

Miért válasszon Bővített jellegű Profillal rendelkező donort?

A Bővített jellegű Profil betekintést nyújthat a donor személyiségébe. A profil tartalmazza a donor gyermekkori fényképét, aminek segítségével olyan donort találhat, aki hasonlít Önre vagy partnerére gyermekkorukban.

A Bővített jellegű Sperma Donor Profil kiválasztása által Ön érdekességeket mondhat el gyermekének genetikai származásával kapcsolatban.